big pimping


the carters

princess Tiana

image59
nu såhär 2088 kommer Disney ut med sin första svarta princessa

Princess Tiana

ska bli skoj att se:D

Seinabo performing "Tyrone"!

Seinabo sjunger Erykah Badu's Tyrone för ett tag sen.
du var FÖR bra Seinabo, me loooved it!
image58
Photo: Pamela N.

/Pam

just married!:D

image57

snart kommer en liten recension av beyonces nya låtar

WORD



"Try being a lady"

SÅ här EXAKT känner jag just nu!


Knock knock, who's there?

Daniel Beaty - Knock Knock

One of the best performences I've seen on Def Poetry.
This poem is deep, beautiful, moving and powerful - left me breathless.



"Yes we are our fathers sons and daughters but we are not their choices, for despite their absences we are still here, still alive, still breathing with the power to change this world - one little boy and a girl at a time.
Knock knock, who's there? WE ARE."

/PAM

Afasi och Filthy live på Nalen

Vad är ett vinnande koncept? Jo, två unga killar som skriver, producerar och levererar i toppklass och dessutom brinner för det dom gör. Jag talar självklart om Afasi & Filthy som spelade på Nalen Stacken i lördags.

Jag dök upp i rättan tid då dörrarna öppnades för jag ville inte missa kvällens förband Paragon. Jag har tidigare skrivit om Paragon och som ni kanske känner till då så gillar jag inte hans musik. Men att se någon spela live är alltid kul och man ska stötta svensk hiphop! Paragon gick dock inte hela vägen för mig men det var underhållande.

Men över till kvällens kungar A & F.
Alla trycker upp mot den lilla scenen och dom bränner av första låten. Mycket nytt material spelas upp och de flesta sjunger/skriker med så gott man kan. Men ingen kan hänga med i Afasis fantastiska rap. Efter bara 40 minuter går de av scenen men vi skriker självklart upp dom igen och de smäller av med ?1990 nånting? och skickar tillbaka oss på nostalgitrippar. De går av scenen för en andra gång men vi vill ha mer så de går upp en sista gång och kör ?Alla som inte dansar är våldtäktsmän?.

Jag tror inte det var någon som gick missnöjd därifrån och jag vill bara se dessa killar en gång till! Till och med Filthy som är han som producerar tog tag i micken och röjde loss med Afasi.
Man behöver inte spela på Berns inför 500pers för att det ska bli en bra konsert. Jag pendlar över att sätta en fyra eller femma som betyg. Jag är kräsen. Men trots att spelningen kändes lite väl kort så var det värt varenda sekund. Det blir toppbetyg för Afasi och Filthy.

Betyg: 5/5


image56


- Aye för NAKAM?!

SYSTERSKAP

alltså ååhh jag blir så lesss jag är jätte arg idag...imorgon har jag inskolning på på Lungavdelning på sjukan där jag kommer spendera min sommar....


vad jag ville säga idag var egetnligen VARFÖR ska vi tjejer alltid vara så himla bitchiga mot varandra...ok, alla är det inte men det ska alltid vara massa tjafs, vi borde hålla ihop och kämpa för systraskap! jag tycker ALLA borde ha det i tankarna, vi kommer aldrig nånstans i utvecklingen om vi alltid ska vara emot varandra


image55

Bilal Live at Berns

image54

OK ska börja med att erkänna att jag vekrligen inte är särskilt insatt i Bilals musik. Han har gjort en av mina favoritlåtar vid namn "soul sister" och sjungit på massa common låtar de är typ det jag vet. Men ajg tänkte att han är  ju en chill sångare som säkert kan langa nice tunes så lets check him out (en annan anledning är ju att men kom in grattis pga Sherline Fontaine ..tack lööve:D) .
Förbandet Blacknuss va ju helt grovt bra sångaren va helt grovt bra jag blev helt kär , helt john legendish!!
Men sen kom då Bilal and band och seinabo blev lite konfunderad. De va lixom Prince typ fast i zoo york tshirt och mohawk. Lite för mycket falsett skrik och "jag är så himla djup helt inne i musiken ´(host - jag knarkar lalalalala)" - vibe för min smak. Hans basist va typ helt bra tycker jag dock plus så hade han snygg tshirt. Aja lixom de va sånt som jag märkte det säge ru typ allt om hur fångad jag blev av musiken. keybordisten hade med en helt het pink floyd tee på sig. My point - tshirtarna intresserade mig mer än musiken.


jag är helt trött därav denna förvirrande recension
sorry folks

peace sei


DAGENS TANKE


STOPPA DUVAN

image53image53

Idag satt jag på Kista platformen och väntade på Kungträdgårdentåget- det satt en jätte söt duva framför mig . Jag råkade tappa en av cashewnötterna som jag satt och åt o duvan åt upp den. Eftersom att duvan såg helt oskyldig och snäll utt så började jag mata den med mina svin dyra cashew nötter. Sen kom det en till duva -gulligt tänkte jag. Men sen började den nya duvan mobba min ursprungsduva så jag slängde så att nötterna landade närmast duva ett. Eee duva två måste blivit helt lack för han kalla ditt hela sitt crew  som typ attackerade mig äkta Hitchcock "fåglarna" style. jag fick panik alltså jag är typ helt rädd för duvor igentligen jag tyckte bara den första duvan va söt lixom. Duvcrewet som kom sen bekräftade min tes om att duvor är satans förlängning på jorden, speciellt dom på Plattan dom är fan agressiva.Jag har en teori för varför dom är extra cp med -dom äter alla små haschkakor som alla langare tappar där! dom är alltså helt drogade.

peace sei

ps. Kolla bilden kommer ni ihåg den serien- tönt patrullen- på cartoon! jag hatade den när jag va liten - I´m more of a jetsons kinda girl- men just nu diggar jag verkligen budskapet STOPPA DUVAN!!!!!!!!!
.

get ur glow on

image52

Sephora

the revolution is here

image51

hon är fan snygg

image49

Everyone is going to hurt you

image48 
/Pam


hardcore

http://www.aftonbladet.se/nojesliv/klick/article2466157.ab

image46

remy ma blev dömd till 8 års fängelse efter att ha skjutit nån tjej utan för en klubb.......SNAP! jag tycker fortfarande att hon är en otrolig kvinna...

viktigt

image45

fucking amazing, frida frida frida,  hon var en sån kvinna som jag vill bli.

jazzdans

Jag har precis skrivit ett skolarbete om jazzdans. Sista sekunden som vanligt men vem gör inte det.. ;)
Jag vill flytta bakåt i tiden när jag ser puddingar som jazzdansikonen Catherine Dunham ligga på ett piano så här. Tänk att leva då när man kunde tillbringa kvällarna dansandes på en jazzklubb i Harlem.

image44

 - F i l i p p a

I want a this type love

Def Poetry Jam

Shihan - Type of love



"I even be fantasizing about walking out on a green light just dying
to get hit by a car just so I could lose my memory
get transported to some third world country

just to get treated

then somehow meet up again with you so that I
could fall in love with you in a different language just
to see if it still feels the same type love."

Underbar Poet!
/Pam

Madlib till Sverige!

En levande legend kommer på Sverigebesök den 2 juli på Mosebacke i Stockholm.
Vi talar om självaste producenten och rapparen Madlib.


image43

Madlib föddes 24 Oktober 1973 i Caliofrina USA till musikaliska föräldrar. Hans pappa fick en stor roll i hans musik karriär då han 1996 startade Crate Diggas Palace Records för att promota Madlib. Men han höll på med musik redan tidigt på 90talet då gruppen Lootpack (idag Stones Throw Records) bildades och har jobbat på ett flertal Alkaholics album.

Hans album The Unseen släpptes år 2000 under sitt alterego Quasimoto som fick strålande recensioner. 2003 bildades duon Jaylib: Madlib och JDilla. Båda två enormt viktiga och talangfulla producenter som tillsammans släppte Champion Sound.
2004 bildades duo nummer två: Madlib och rapparen/producenten MFDOOM. Tillsammans gick de under namnet Madvillain och släppte Madvillainy.
Båda dessa samarbeten fick stor uppmärksamhet och jag måste säga att ingen kan göra det dom gör/gjort inom musiken.

Madlib har gjort så mycket att man inte kan ta upp allt här men om ni inte hört hans soloalbum eller duoprojekt så har ni säkert hört honom på Erykah Badu senaste album och Talib Kweli Eardrum. Annars får ni helt enkelt lyssna lite här, sen om ni har åldern inne springa och köpa biljett för den 2 juli lyfter taket på Mosebacke.
Visst ses vi där?

Madlib - Funky Blue Note




Madlibs alterego Quasimoto



Onsdag 2 juli
Live Klockan 22.00 (dörrarna öppnas 21.00)
Förköp 250 kronor på www.mosebacke.se
I dörren 300 kronor.
Ålder 20.

- Aye för NAKAM?!

what I aspire to be!!oh how I wish that was me





what I aspire to be!!
oh how I wish that was me
- Sei



Jilly and the roots aka the truth

"When I use mymind I win the race"





IMPORTER! alla vet exakt vad jag menar

okey  detta inlägg är dedikerat till alla unga kvinnor.  Först och främst måste man förstå att en Import är en invandrare helst svenskpratande med brytning som är en man mellan 20-55 år gammal.

Man finner dom oftast på tunnelbanan. men jag ska berätta hur det går till när en import ska lägga mäckmode.

Ni vet när man sitter på tåget med sin mp3 och verkligen lyssnar helt på sin låt som just nu är Lil Wayne - Lollipop. A som sagt när man är i det bästa i låten och verkligen inte vill få kontakt med omvärlden öppnar man ögonen en snabbis och ser två stora ögon framför sig och glor som om man vore ett lammkött reda att ätas... Ja, vad händer då om inte mannen som importen som glor försöker få kontakt med en.

Man blundar eller kollar bort så importen ska fatta vinken men nej. Istället tar han steget närmare sitt offer och vinkar att man ska komma ditåt eller helt enkelt har mage o komma och sätta sig i samma fyra.

Här börjar importens marninering av lammköttet. Importen petar då på en för att få uppmärksamhet och sakta men säkert tar man ut ena hörluran för att importen ska förstå att man inte vill starta en hel konversation men nej.

Importen : Hello, i just saw you and you look very nice can i sit with you i just want to be your friend.

Okey here we go. Vad vet du om jag ens behöver eller vill ha fler vänner och om en kille bara vara vän he is probably gay or en import som inte fattar there is nuttin as jus friends men iallafall

Importen: Wat is ur name? are you from nigeria, congo, gambia, ghana? dom vanligaste som dyker upp

NO im not... im adopted from Island.. den brukar jag köra haha

Importen: ooh but you don't look like it. You r very pretty. I jus came to sweden.. jag har inte så många vänner. men jag bor ensam vi kanske kan träffas här är mitt number så tar han upp sin nokia 3210 och ska kolla efter sitt nr eftersom han inte kan det.

Importen: My name is James soo can I have your number

HELL NO tror du själv att du någonsin kmr få mitt nummer så länge som jag lever du lever du i en drömvärld hahahahahahahahahhahahaha.... men eftersom jag aldrig skulle säga så langar man

I dont have a phone

Importen: Its ok you can call me...
det roliga är att heeeeeeeeeeeeela tunnelbanan lyssnar på konversationen och dör inombords av garv men vågar inte ens titta åt ens håll.

importen: ok this is my stop Verry nice to meet u. YOu have mitt nummer !

Nu vet ni hur en Import lägger mäckmode!

KENDIS JOBE !

image37 

För er som inte känner mig då vill jag bara påpeka att jag var galen braveheart i helgen som åkte FRITT FALL för andra gången i mitt liv med mina störda vänner Amanda o Joulie. Hahaha men efteråt kändes det fettt skönt och jag skulle lätt göra om det igen om det var gratis asså igen!. Jag är iallafall Kendis och jag ska också skriva i den
blogg som i majoritet består utav halv Gambianer big up hahaha.

image42

Dagens -det är ju nå fel

1#
image35

Ja här har vi då mannen med identitets problem nummer ett (ja menar sean?p diddy? diddy?puffy?puff puff?) och någon som typ aldrig mer kommer att nämnas på den här bloggen jag lovar Cassie (aka Assholie). Alltså Äckliga Sean Combs lämnar sin söta fru med typ hundra barn som är hans för den här good-for-noting-I-have-no-talent- langa-mer- voice-enhancer bruden!! alltså skamligt äckligt olagligt. Plus bespara mig alla kommentarer om hur "cassie faktist är bra" för tycker ni det så behöver ni verkligen ransaka era själva alltså SKITEN ÄR INTE MUSIK. Jag kommer aldrig ändra mig mohahahah
ps. nu vet vi alla varför hon fick skivkontrakt från början lixom..someone was nailing the boss!! hoeishism på hög nivå.

2#
image36
Dear Beyonce!
Alltså du är helt underbart bra 99% av tiden veklrigen, jag va på din konsert längst fram och skrek lixom love always MEN - fotlänk utanför glittriga strumpbyxor ÄR INTE OK. Inte heller puff kjol och massa konstiga armband plus  chanel wannabee antagligen typ house of dereon kavaj. Alltså jag hatar uttrycket less is more men i det här fallet så skulle det ju inte skaddat att typ ta av 10 GREJER minst.
Plus en till grej vi alla vet att du har gift dig så du kan lika gärna langa fram ringde TYP NU.


peace SEI




VOGUEING

image33


alltså vogueing i mitt hjärta (L) det är så sjukt hettt!!!! dock tvivlar jag på att det är hett då jag försöker mig på det in the cluuuuub i mindre nyktert tillstånd...he-he karln på bilden är förresten Willi Ninja, en otroliga människa.image34

Ni kan se ninja och massa andra heta drags i dokumentären Paris is burning, har den inte men jag har tjuvtittat på youtube och det borde ni också göra lovers....


GUESS THE SONG??

The revolution will not be televised
The revolution is here

The perseverence of a rebel I drop heavier levels
It's unseen or heard, a king with words

I'm Morpheus in this hip-hop Matrix, exposing fake shit

Greet brothers with handshakes in ghetto landscapes
Where a man is determined by how much a man make

I start thinking, how many souls hip-hop has affected
How many dead folks this art resurrected
How many nations this culture connected

gissa låten?!

The joy ballad

image31
min framtida unge med "omar eppsen" :P
haha ok jag ska ta det lungt
den här underbara bild är tagen och skappad av geniet som är ARCHAN NAIR



wanted - "omar eppsen"


 

omar.jpg picture by seinaboomar.jpg picture by seinabo

SAMIRA- VI BORDE STALKAT!!!
om det är någon som vet vem "omar eppsen" som bor i hjulsta är så HOLLA
for the love of gooooooood


 


THE greats

image28
Tre underbara kvinnor i nya nummret av essence magazine
image29


THE GREAT JILL SCOTT
image30
MIN GUD



PEACE SEI

GOSPEL & DANS PÅ KÖPET

HEJ!

Idag är det ju vääldigt trååkigt väder (vilket INTE är ovanligt i Sverige) !
Alla vet ju hur det är, det är som om ens livsglädje försvinner med solen!
Så dääärför tänker Samira framkalla den glädjen igen hos alla ledsna människor idag (ni kanske inte är ledsna, men låt oss anta det, för att jag ska känna att jag gör något bra för folket).

Jag har då lagt ut en video till er med GHANIANSK GOSPEL, maaakes life so much better ! å ni kommer vilja dansa, å visa era african roots då ni ser den här videon (även Seinabos pappa) , TRUST!


höj volymeen, dröm er boort and feel the rhythm people!



Paragon - Glöd

För prick 1 vecka sedan släppte stockholmskäre Paragon (Simon Molin) sitt tredje album i ordningen: Glöd.
Han har sedan debuten med Stadsbarn hållit sig aktiv med en rad mixtapes och andra albumet Löftet men nu är alltså uppföljaren här. Och han verkar lika stolt över plattan som över Stockholm.
Jag själv är inte lika imponerad.

Jag blir uttråkad av hans texter och rim, det är tråkigt och många stunder intetsägande. Men det här är också ett tydligt exempel på att smaken är som baken (olika). Det finns vissa ljuspunkter som ?Så Fräsch? som faktiskt berättar något och som är kul att lyssna på då han blottar sitt beroende till kläder och shopping (många kan känna igen sig haha). Men sen är det bara den typiska skryt/glans rappen han lägger. Det är så uttjatat.

Gästar gör bla Daniel Adams-Ray (Snook), SexFemman, Henok och Adam Tensta. Men trotts dessa namn så lyfter det aldrig. Produktionerna står främst Astma, Rocwell och DJ Taro för men andra namn som Filthy dyker även upp.
Paragon funkar inte för mig men den är värd en chans, absolut.

Betyg: 2/5

Första singeln Aavisst från albumet Glöd.

 


- Aye för NAKAM?!


SAINABOU

Hej alla vildaste!

Now you've got 1 more froom di gambian crew writing for yoou! hahah

Jag heter Sainabou och kommer att skriva om lite smått och gott om vad jag sysslosätter mig med på denna blogg. Kommer kanske ge det senaste inom hair n care!


Peace n Love


image26


nakam

F I L I P P A      heter jag och jag bor i Halmstad. Jag tänkte blogga lite om allt möjligt.
                           Vem vet vad jag hittar på.. ;)

Jag är i alla fall snart 18 och kompis med Seinabo från mellan/högstadiet.
Musikintresserad, sjunger och spelar mycket! Även intresserad av konst, teckning och dans!
Fråga vad ni vill! Vet inte vad ni vill veta om mig.

image22



By the way..har ni hört Magnus Tingseks nya?
http://www.myspace.com/tingsek
Gotta love!

"Hello Sistah"

..don't act like you haven't heard that frase before, "sisters"! Vet inte vad det är med de flesta afromännen, eller ska man kanske kalla de för bröder? Man kan stå och vänta på tunnelbanan, vara sittandes på bussen och man kan till och med prata i telefon - it doesn't matter - they're still gonna be all up in your buisness.


Nu till min dag: Sitter och lyssnar på iPoden och har nyss satt mig på tåget; tror ni inte att 'my african brotha' sätter sig vid sätet brevid mig? Allt jag tänker är Aw hell no, men samtidigt får jag skuldkänslor för att jag antar att den här mannen (säkert lika gammal som min pappa) kommer att ragga på mig helt offientligt - and boy was I right! Väl medveten om att jag lyssnar på musik PETAR han på min axel, jaa, snubben petade på min axel, nu var det ett riktigt Oh no, you didn't moment haha. Han inleder självklart med "Hello Sistah" och frågar om tåget går till Huddinge, kort och snabbt svarar jag ja och vänder mig snabbt om för att ignorera honom, men antagligen inte tillräckligt snabbt. Inte tillräckligt snabbt för att missa hans"..but Sistah how ar.." sen hann jag trycka på play igen. För er som inte vet så bor jag också i Huddinge, så ni kan ju försöka lista ut om han försökte 'Hello sistah' mig igen.

Förstår mig verkligen inte på vad dessa män tänker när de kastar ut "Hello Sistah, how are you?" med den där flörtiga i-wanna-take-you-home-tonen. Jag menar, hur tilltalande låter det på en skala? "Hello Sista, me want to take you home to me place". Nej precis, sistah går bara inte ihop med flörtningen I tell you.
So to all my brothas out there: unless you want me to hello brotha you, you better not hello sistah me. Dags att köra med en ny raggningsreplik people, the time has come!

image23
Common on the other hand - feel free to Hello Sistah me anytime you want!

/Pam


diamonds and pearls

image21image18

aaahhhh pärlor i alla former! helst med lite bling till hittat det här på en fin liten butik här i umeå som heter skatbo, om ni nånsin besöker denna lilla håla så är skatbo den enda affären du

Where my party people at!?

Vad händer när man slår ihop två av hiphopvärldens minst talangfulla artister av båda kön och gör det som ska vara nästa clubhit?
Lägg till ett tungt krumpbeat med the southern-sound som börjat hypas upp rejält överallt. Pricken över i:et är en jävligt fet fakka ur video med både snyggt folk, porrig klubbkänsla och battles.
Allt jag vill är att sätta på mig klackar och dra ut på ett mer underground hak och röja tills jag stupar. Samtidigt vill jag försöka förstå hur en sådan låt kan bli så skön?

Kanske bara är produktionerna men den här kommer definitiv spelas på The Voice fram till jultomten kommer och delar ut klappar. Dock tror jag vi hinner tröttna innan 89:orna tagit studenten. Den här låten håller inte så många lyssningar.

Fergie är sjuk het och Nelly galet biffig.
Where my party people AT!?


Nelly Feat. Fergie - Party Peolpe



- Aye för NAKAM?!

Jag är inte störd...

Ville verkligen bara få ut det.

Jag pallar inte höra att jag är ett skämt, att jag driver eller "amen guuud skojjar du med mej Fanna?"

Nej jag skämtar inte!

-Jag vet inte vilka AdamTensta, Brick and Lace, Bilal och blablabla är. (Ginuwine?)

Det är fan inte så konstigt heller när jag precis har kommit hem från Costa Rica...
Vad tror ni, seriöst, att de spelar "My Cool" på klubbarna där eller?

Tacka vet jag Reggaeton!

Zion och Eddie Dee's "Amor de Pobre", helt bra låt o dessutom rätt söt text



Hasta Luegito!
/Fanna

Pam

"Once we accept our limits, we go beyond them."
  
yo! Mitt namn är Pamela och jag kommer att bjuda på lite allt möjligt här. Jag älskar musik, def poetry och djupa 'quotations' av tankespridda människor, så det är nog det jag kmr att skriva om/lägga upp här, so until then..

Här har ni Jill Scott's The Thickness


Love /Pam


Bust that rhyme, Busta Rhymes!


image27

Jag tror inte det undgick någon att Busta Rhymes var i sthlm denna helg för att lyfta taket på Berns.
Förband var den alltid lika aktive Adam Tensta med kusinen Eboi som drämde av alla radiohittar som fick publiken att gunga. Men det var ingenting med vad som skulle komma när mannen med de jamaicanska rötterna klev upp som en stor björn på scenen. Det var Busta Rhymes han själv och det var svårt att förstå att han verkligen stod där med delar ur sitt Flipmode Squad. Han och Spliff underhöll publiken så man svettades och visst passade dem på att hälla ut vatten på de stackarna som stod längst fram. Det var flera flaskor med vatten vi pratar om nu.

Hela konserten var en stor njutning och han gav publiken allt man ville höra och se. Han fick alla att klappa händerna till ?Make it Clap? och att knäppa fingrarna till hans otroliga snuskiga vers från YingYang Twins remix på ?Wait?. Men höjdpunken för kvällen var nog ändå de alltid odödliga ?Break ya Neck? och ?Woo Hah (got you all in check)?. Jag tror INGEN stod stilla.
Han drämde även av klassiker som "gimme some mo", "pass the courvoisier" och "Touch it".

Sen gjorde han det oväntade och spela helt nytt material från det kommande albumet Blessed och jag måste säga att jag inte alls var övertygad. Han namedroppade en massa stora namn med det var kanske 3 av 10 som faktiskt var intressanta och de två låtarna han spelade var inte alls på samma nivå som det han släppt innan. Nu ska jag inte vara snabb att dömma, albumet släppt 1 juli så det är bara att kolla upp det då.

Jag hade varit orolig för att han skulle ha för mycket inövat mellansnack men ingenting var fejk och plastigt, det var äkta och det var grymt rakt igenom. Det som drog ner toppbetyget för den här konserten var att han körde mycket acapella och lekte mycket med beatsen. Visst det var underhållande och man fick skrika med i texten men det blev för ojämnt. Sen är det säkert bara jag som märkte av det här för jag älskar alla låtarna och vill höra allt så för mig var det som att stänga av ljudet hela tiden.
Men Busta Rhymes kan leverera och om jag skulle få chansen att gå igen hade jag definitiv gjort det.

För er som missade eller inte hade åldern inne så sörj inte för han lovade, precis som förra gången han var här, att han skulle komma tillbaka.

BETYG: 4/5


Tyvärr hittade jag ingen video från den här konserten men den här är från förra året han var här på berns. I think you get the point. Berns is the place 2 be.



- Aye för NAKAM!?

vill ha idag

image15
Googlade runt lite and look what I found!!
 Underbart coola shades från www.orientaltrading.com 
eftersom att jag är lite besatt av djurtryck (se layouten haha) så skulle inte banga en sekund to rock these!:D

fo all my tshirt heads pt2

image14
Amerikanska sidan www.bustedtees.com har sjukligt roliga tryck för överkomliga priser!
just the way we like it;)

NAKAM



image13

Heej gott folk .
Jag är Samira , och tänker representera lite här för The NAKAM Collection.

Har inte så mycke å skriva om för tillfället , men vi lär ses då jag har något jag måste dela med mig om till resten av världen!

På återséende/ Samira

fo all my tshirt heads pt1

image11
För alla med tshirt sjukan!

FANNA

image10
Dansandes salsa på La Habana, sveavägen

Hej alla vilda människor, jag är Fanna
(även kallad Fanita eller Fanna María eftersom jag är en total latina-wannabe)

Jag kommer att skriva om en väldans massa knasigheter tror jag...

Men ni kommer att fatta min stil med tiden!
 
Con mucho cariño!
/ Fanna!

Video of the moment



Yesterday I saw a B-girl crying,
yesterday I saw a B-girl crying
I walked up and asked what's wrong, she told me that the radio's been playing the same song all day long...
so I told her I got something you've been waiting for, I got something you've been waiting for


konsert datum att komma ihåg!

16 Maj
Burn baby burn feat Bilal - Berns

24 Maj
Mary J Blidge  - Hovet

6 Juni
Wu-Tang Clan - Kulturbolaget i Malmö

8 Juni
Gnarls Barkely - Nalen

16 Juni
JAY-Z - Globen
 
26 Juni
Erykah Badu - Berns

21 Juli
Ice Cube - Kägelbanan

get your adidas on!

image7

image8


ville bara presentera den här otroligt aktuella adidas outfitten !! för den com har råd så kan man köpa på caliroots. Skit snygg verkligen ...lila o grönt kan inte bli fel!

fantastiqueee!!!11

image6

jag heter petra och jag känner att presentationer inte är min grej, jag kommer inte på¨något coolt att säga så jag nöjer mig med att säga mitt namn och att jag ska tillföra allt som är fint till denna blogg....XOXO

josephine baker



image5
otroligt vacker bild, varför görs inte såna här posters längre?

Yo everybody!

Det är jag som är Aye och är en av oss som kommer skriva här på Nakam?!
Min fokus kommer ligga mycket på musik, spelningar och festivaler med recentioner och tips men andra saker som inte berör ämnet kan även dyka upp. Alltid rätt, aldrig ointressant.
Nyckelord kan vara kreativitet, kultur och fest som sprids genom oss till andra!

Jag är 20 nyss fyllda, från Argentina, och jobbar på en lunchrestaurang om vardagarna och försöker hinna med så mycket som det går under helger.
I sommar bär det var till diverse festivaler jag kommer skriva om och till hösten finns planer om utlandet. Men NU, skriver jag för Nakam?! Och det ska bli förjävligt roligt!
Välkomna!

image3

SEINABO

heyheyhey!!

image9

Seinabo heter jag och jag fick en ide om att samla alla najs människor man känner på ett ställe. Så här komemr en blogg där vi kommer posta allt som inspirerar oss - musik,bilder,mode exc. Alla postar olika och om vad dom vill.underbart va?!:D

Skriver en liten utförligare presentation av mig när jag orkar!

peace


SEINABO

ps. NAKAM betyder undefär whats up?! på wolof ifall någon undrade haha

COMING SOON

image1

RSS 2.0