YKAHBOO



vackert som fan

Chris brown @ BET


Chris Brown- With You/Take You Down
Uppladdat av youngkingz12


Kolla in dance breaket med Ciara -JÄVLIGT SNYGGT

väntar på

Musik är sakta men säkert påväg tillbaka....


Raphael  is back!


nya albumet love girl kommer snart




Nu inväntar vi bara resten av crewet typ dangelo o maxwell??? !!!!

jay-z Wonderwall



HAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAH DÖRRRR

Obsessed


Yes det där är alla vår kära Beyonce och hotstuff Idris Elba . Dom håller på att spela in en nya film som heter "Obsessed" en thriller som kommer ut nästa år.


 

Teyana's hairstyle..

I want it.

   

       
  
  
her style aint that bad either.
I wonder if she'd be cool borrowing me some of her clothes (and some of her hair)?

GRATTIS LADY!

Jag vill bara gratta en av mina bästa vänner på hennes födelsedag & student idag.

GRATTTIIIIIIIS LADYY VIVI.N BILLIE NSIAH!

jag önskar jag kunde vart där i England med dig på din stora dag!


                                                                       SHE'S A LADY






Vänner since 98 . and we just keeep going!



BET Awards '08

For er som inte vet sa ar BET en kanal som visas har i USA, BET star for Black Entertainment Televison. Och varje sommar sa har de BET Awards och trust me, det ar alltid grymt - fast inte i ar. Vart helt besviken asso, allt fran Usher's grand opening med Love in this club, till de torra komplimangerna artisterna gav varandra nar de skulle announce the nominees. Nagra utav artisterna som upptradde var b. la. Rihanna, Ne-Yo, T-pain, Nelly, Lil Wayne, Alicia Keys, Keyshia Cole, Al Green (!) med flera. Rihanna gjorde bra ifran sig, upptradandet var ratt sa plain men hon sjong iaf live (take a bow) och bra till skillnad fran Usher som oppnar hela Award showen och 'lip-synchar' , seriost?

Det basta med showen var helt klart nar Alicia Keys borjar lite latt med "I don't know what it is that you've done to me...
but it's caused me to act in such a crazy way.."
Yes yes ya'll, SWV fortsatte sedan med Weak och den var smooothly done. Sen att MAXWELL overaskade med att sjunga, som tributed till Al Green, Simply Beautiful toppade ju hela showen! Fan, det var pa tiden att han dok upp :D Det kommer val upp pa youtube snart sa far ni se, kande inte ens igen honom ;)

Alicia Keys vann Best Female R&B Artist Award , vilket hon fortjanade! (Cute dress btw)

Sjalvklart var Lil Wayne tvungen att avsluta med sina latar, och ja, lollipop var en utav de - not so impressed though. De planerande inte det hela sa bra, att forst kora en Al Green show sen avsluta med "lick me like a lollipop, lick lick" hahaha. Men hypat vart det val ;) Sen maste jag bara saga en sak, asso det finns fooooor manga amator artister har, host Soulja boy tell 'em, Hot Stylz och alla andra what's there names. De ar bra for stunden men snalla, inte ens BET kommer ge er "an award". Sen var det lite trakigt att vissa artister inte var dar :s (Beyonce, Jay-Z, Common m.fl) Beyonce would've put on a great show I tell you!

..but the show was good overall - long but good. Some performences could've been longer, some shorter, but it was all interesting. Lite synd att Ne-Yo's framtradande var intressantare an Ushers grand opening haha. Bilder har inte kommit upp an men kastar upp nagra nar det finns :D

VACKERT


Amir Sulaiman - She Said I Prefer A Broken Neck


Amir Sulaiman - Danger

?<3


trummisar och basister
där har vi det ;)

I need you



the queen with the nappy hair raising her fist

the angel




BAD GAL


HOVA


Jag tänker inte änns recensera den här konserten
FÖR NI SOM INTE VAR DÄR ÄR IDIOTER!!!

the "black issue"


Vouge Italien har sitt första "black issue" någonsin . Ett " black issue" är då när det är mer än en svart modell i tidningen lixom. Jag blir itne änns glad..det är så jävla grovt befängt äckligt att dom chillar till 2008 lixom vad fan är felet?
Vid det här laget så borde vi inte änns tänka så,det borde inte änns finnas ett "black issue". Plus vare för skitsnack brudarna är ju typ vitare än mig fan.
Ajaj whatever bilderna är fina


dagens youtube


Angie Stone - Everyday

Viste inte att en av mina absolut favvo låtar hade en video!! Den är helt jätte fin med alltså..love me some angie soul
 vad hände med musik??

:O


stör mig


serena o common
störande

Dwele

                                  

ESTELLE


Estelle - No substitute love
OH jag gillar verklien den här låten
sommar hit fo shooo


här är en annan riktigt bra med Estelle:

"wezzy make it rain but i´m holding the umbrella "
haha


Estelle - So much out the way

hör ni vems ref hon har bietat här föresten?

tänkvärt


FAN VA BRA


solange- I decided

FAAANN VAA FINN VIDEOO
jag blir helt tillmig fan såhär skulle min musikvideo se uttt juu hahaha
ne men seriöst såå fint verkligen
go go go mer sånt tack

hey loover hey lover



 på onsdag tar ajg studenten...det känns fint....bilden här är frå nett annat tillfälle, jag har typ asmkt bilder o ladda upp för jag har typ inte fattat hur man loggade in här så var seinabo så vänlig och berättade hur det låt till....¨så nu jävlar blire inlägg för hela slanten lovers...



jag har förresten fått en jävlöigt konstig typ...låsning i ryggen så jag inte kan andas! det är asläskigt..vi får se om jag överlever natten...HE-HE

SUMMER TIMES!!

Okej, sommarn är här! Bra eller Inte Bra??
  • Jag har inget jobb (=Inga pengar)
  • Jag är inte 18 än (= kan inte gå på studentskivor, klubba etc.)
  • Jag måste plugga Matte B i sommar om jag ska klara prövningen i augusti, häärligt!
  • Jag har inget sommarkort (= kan inte åka nånstans)
allt känns för jäävligt nu, å ghaniansk gospel fungerar inte ( förlåt för att ja sprider falsk information om att ghaniansk gospel funkar när man är nere ) !!

Jag får väll ta och grilla här i parken brevid gården, Men NEEJ, för nu är det ju grillförbud också!
Då får jag väll snacka i telefon med mina kompisar som är ute å har det kul och njuta av det, men inte de heller, för jag har ju inga pengar på mobilen!! sååå vet någon vad som kommer på Tv i sommar??


Nej nu ska jag sluta vara så negativ, livet äär häärligt, right!

Jag ska faktiskt till åland snart, där är vackert (om man gillar skog och trollsländor) , har stuga där så behöver inte så mycket pengar för att åka dit ( YÄÄY! )

http://farm2.static.flickr.com/1039/542119654_5a2524af4f.jpg?v=0

( googla fram den finaste bilden ja hitta på åland, så ni kan bli lite avensjuka på min sommar iallafall )



PS. Sommaren framkallar alla hetingar man aldrig kunde ana finns här i Stockholm
Sommaren är nog ganska bra endåå, Ses snaart! / Samira

FREEDOM


There is nothing in the world that you cannot do
When you believe in you


80488259.jpg


Idag är det onsdag. Dagen före friheten! - SOMMARLOV IMORGON HELL TO THE YES- Om jag ska vara helt ärlig så känns det inte så himla hype med ledighet med tanke på att jag har tagit mig friheten och gjort mig rätt ledig hela tiden innan. Men whatever gjort är gjort lixom ingen menning att sitta o vara sorgsen över super keffa betyg (6ign yao itne ok alltså men jag fick mvg på alla nationella prov aitt så troo inte att jag är trög :P) .  Pratade med en lärare igår som sa en sak som verkligen fastnade. Det är typ ett japanskt ordspråk eller något sånt.

Livet är inte målet , det är vägen ditt


Väldigt sant. Snackade om hur jag bara såg framemot att ta studenten och vara klar med skiten. Men lixom varför ska det vara skit. Hänger ni med?  Man ska inte lida igenom situationer för att slutresultatet verkarn najs. Alltså det är då man lider. Och lida är ju inte så kul.

Så i sommar och nästa läsår ska jag inte lida . Jag ska fan få det att bli asss jävla skiit kul att gå i skolan -så det så . Ska vara helt grovt social med alla människor jag inte gillar och göra alla äckliga matte läxor bara för att sprida positiv energi ! Det är nog inte så svårt i praktiken som det är i tanken tror jag. Det borde ju vara lättare att sprida glädje än hat inte sant?! man måste bara sätta sin stolthet åt sidan lite oftare. 

I sommar ska jag chilla i solen , lyssna på India Arie, Äta tomater och vara jävlig glad. Sista sommarlovet någonsin ska fan uppskattas och utnyttjas till max!!! Seriöst inga komplex inget skitsnack ,ska vi försöka med det i sommar?? Vilka är på?!


Now we're moving from the darkness into the light
     This is the defining moment of our lives



SEINABO

WORDS



Anthony David Feat. India Arie - Words


En av mina absolut favorit låtar har nu ( typ efter ett år) fått en musikvideo. Jag blir lite orolig av att india arie typ försöker langa någonsorts "rihanna look" - ja mena lack , svart exc - håller tummarna och hoppas på att det endast är en engångsföretelse!!




ps. Fick lite India Arie nostalgi kolla in dom här klippen! människan är ju typ gud:






RSS 2.0